Мото събор Къпиновски манастир 2011 – завръщането

Традицията.

Радвам се, че най-после, след 4 години чакане, отново бе организиран мото събор на точно това място. Тук бе първият мото събор (ако трябва да бъдем по-точни, мото-рок фест през далечната 2005-та), който посетих. Въпреки, че тогава вече имах първия си мотор, бях пешеходец, заради проблемите с гореспоменатия, но изживяването бе веднъж.

Съборът.

Горе-долу това, което очаквах и заради което отидох – да се полюбувам на природата там и да се видя с хора, с които няма къде другаде да се видя, освен по подобни мероприятия. Организацията беше на ниво, приятно изненадан бях от наличието на душове и нормални, добре поддържани тоалетни, а не химически такива. Бирата и кебапчетата на един събор са ясни, но пък мекици, сладолед и фрапе – не очаквах. Групите, които свириха, бяха добре познатите ми Черноризец, които пропуснахме и Ани Лозанова Project, които всъщност ми допаднаха. Не точно рока, който харесвам, но все пак приятни за слушане и гледане. За прекъсвачите и музиката посред нощ няма какво да коментираме, все пак сме отишли на мото събор – нормално. Аз затова и посещавам подобни сбирки не повече от 2-3 пъти в годината.

Снимките.

Този път не съм снимал много, не бях и в настроение за целта. За сметка на това пък съм снимал именно стънт шоуто, което е нетипично за мен. По принцип това са ми най-безинтересните неща по съборите, но не и този път. Явно имах нужда от някакво разнообразие, дори в сюжетите си, а и момчетата определено имаха какво да покажат на публиката, за разлика от ония с безцелните прекъсвачи.

Advertisements

0 Responses to “Мото събор Къпиновски манастир 2011 – завръщането”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Categories


%d bloggers like this: