July morning 2012

Ето, че и тази година не изневерихме на традицята и посрещнахме първото юлско утро на добре познатото място – Камен бряг. Това се явява своеобразната хипарска нова година, едва ли не. Като се замисля обаче действително с доста от хората, с които се видяхме, не се бяхме виждали от миналата година по същото време (и място). Всъщност това до голяма степен осмисля и посещението на мероприятието, поне за мен.

Организацията и този път беше на ниво – имаше обезопасителни ограждения, както и охрана. Тази година се бяхме събрали значително повече хора от миналата. Явно събитието е започнало да се комерсиализира, което някак не ми допада, но всяко нещо си има добри и лоши страни. Сцената например беше голяма, а за доброто настроение на гостите се погрижиха G-Rock, предимно дамска формация, която не бях чувал, Команда 5, които отново имаха какво да покажат, и традиционно мистър Лоутън с БТР, а за финал Гранулом се опитаха да привлекат вниманието на хеви метъл гостите.

Моментът, в който слънчевият диск започна да се показва на хоризонта, бе съпроводен от щракането на десетки затвори на фотоапарати. Утро като всяко друго, но все пак някои хора рядко имат възможността да наблюдават изгрева, и то над морето. В това число и аз тази година, тъй като още не съм намерил време и средства за някое снимане на морски изгрев на място, на което не съм бил твърде много пъти.

Освен това остарях с още една година, благодаря на пичовете и пичките, които се сетиха за мен. Пичове и пички, страшни сте! Също така се оказа, че съм направил 25 000 км на моторетката. Като за четири години притежание не е зле, поне по моите критерии. Все пак нито времето, нито финансите ми са безгранични.

Advertisements

3 Responses to “July morning 2012”


 1. 1 Cenestelle (@Cenestelle) 03/07/2012 at 08:05

  Яките снимки :) И да, перфектният изгрев, за разлика от миналата година, плюс хипарско знаме с peace sign и разни Кърт Кобейн lookalikes. Може би идеален morning с много недоспиване.

 2. 2 Sedrie 03/07/2012 at 08:55

  Много опорачиха идеята на Джулая. Каква е тази маса от народ? За какво са се събрали на това място? Заради самия изгрев, заради бирата за 2 кинта или заради това, че просто така се прави на тази дата?…

  Не знам, критична съм към подобни изопачавания на такива събития само и само, за да си продадеш семките и бонбонките + няколкостотин кг бира за има-няма 12 часа…

  Абе, к`во рева и аз, все едно не знам в коя държава-хубавелка живеем?!…

  • 3 Borislav Kostov 03/07/2012 at 14:09

   Държавата пък какво общо има? Мен не ме притеснява това, че сме се събрали много хора, напротив – така има по-голяма вероятност да се видиш с някой познат или приятел. Кетъринга също на никого не пречи – като не те кефи или си носиш – не купуваш. Ако искаш усамотение, за да се насладиш истински на изгрева, без да слушаш щракания на фотоапарати – отиваш някой друг ден или на друго, по-труднодостъпно място :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Categories


%d bloggers like this: